Влюбен съм, а тя е с друг

Влюбен съм, а тя е с друг
Не знам как да започна, защото съм много объркан. Аз съм момче на 18 и съм влюбен в най - добрата ми приятелка.

Всичко започна преди може би 2 год. , когато просто бяхме в една компания. Впоследствие аз започнах да я харесвам и след известно време вече не спирах да мисля за нея. Тя не е отвръщала на чувствата ми, защото не съм й ги показвал.

Реших да не се събирам за около 3 - 4 месеца с тях, но и това не помогна. След това отново започнах да излизам с тях и станахме много близки. Не един път ми е казвала, че съм момчето, което тя най - много цени и всякакви такива работи. Накрая реших да й призная, че я харесвам от 3 седмици (може би, защото ме беше срам да й кажа, че я харесвам вече повече от година), просто ей така от любопитство да разбера мнението й. Тя каза, че много ме обича, но не като гадже, а като приятел или брат. След седмица и нещо я излъгах, че вече не я харесвам. И така продължихме нашето приятелство.

Издържах да я гледам в прегръдките на 3-ма нейни приятеля, но вече не издържам. Успяхме да станем още по - близки. Преди месец и нещо тя започна да харесва едно момче. Постоянно ми говореше за него, колко бил перфектен, колко общи неща имали и колко тя го харесвала, а той всъщност до голяма степен прилича на мен и по характер, и по начин на мислене. От това вече не мога да издържа как аз толкова време се "доказвам" пред нея, а тя тръгва с мое копие. Не знам какво да правя. Искам тя да е щастлива, не искам да я загубя като приятелка, но искам да бъде и с мен. Моля ви помогнете ми! ! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Zo
Zo
13.04.2014 23:26
Няма смисъл да се тормозиш повече. След като толкова дълго си я искал, няма нищо да се промени, ако просто чакаш. Аз бих й казала, че искам да сме повече от приятели. И ако тя не го иска, просто ще се оттегля и няма да сме приятели вече. Така ще я забравиш и ще можеш да продължиш спокойно. Ако продължиш както досега, само ще се тормозиш повече вместо да намериш някоя дама, която да те направи щастлив, ако не тази. Няма смисъл да живееш в неведение.
На мен ми се случи веднъж да съм на мястото на момичето, и момчето реши да прекратим приятелството си, т.к. аз не исках да сме повече от приятели. Беше ми кофти, но уважих решението му, защото беше правилното решение за него и щеше да спре да страда по мен. Успех!
1
0
Anna
Anna
26.03.2014 23:26
Момичетата харесват лоши момчета,намери си друго момиче за приятелка и излизайте заедно с другите,тогава ще и привлечеш вниманието,когато това стане не и се обяснявай,а я хвани и я нацелувай,после ще те гледа като ударена с мокър парцал,сама ще ти се нахвърли.
0
0
Манианна
Манианна
26.04.2014 17:56
И аз съм на същото мнение ! :)
0
0
Н
Н
26.03.2014 08:08
Навремето аз бях в така ситуация, но от женската страна. 2 години отнеха на момчето докато се съберем. Може да продължиш да опитваш. Ти решаваш. А девойката, че се е хванала с твое копие, може да се страхува, ако сте заедно и се разделите ще запазите ли обрите отношения.
0
0
Митака
Митака
07.03.2014 10:42
Бил съм там и да ти кажа ли... печелил съм.То си е малко индивидуално за всички , не е като шаблон това и това прави и ще стане ,но аз следвам 1 идея която съм приел за себе си , 1 път се живее и като не опиташ сега няма кога , вие така или иначе не сте приятели ,защото ти я харесваш (или става така или единият иска секс, но приятелството винаги е трудна работа)така че прецени си но ако смятам че нещо си заслужава няма да се стискам, по добре иди при нея и и кажи че я харесваш от определено време(без уточнения колко) ,за да свиква с мисълта ,а и всеки жест ще почне да значи друго вече .Ако не стане пробвал си ,ако стане евала. Помисли си и успех ;)
0
1
nightwish72
nightwish72
03.03.2014 15:57
При положение,че си показал...доказал и дори признал за чувствата си,а резултатът е нулев...не виждам,какво повече те задържа там?-тя просто не те вижда,като интимен партньор,а по скоро,като кошче за душевни отпадъци!-и както сам си видял явно и харесва да бъде център на внимание и да си играе с чувствата на другите!сменя ги като носни кърпи и ще предпочете всеки един друг пред теб!-при това положение...всеки един уважаващ себе си пич просто ще и тегли чертата и толкова!-в противен случай,ако продължаваш да се въртиш покрай нея и да се надяваш на чудо...единственото,което ще спечелиш е страдание!-гарантирам ти го!-за това че се вземи в ръце и си потърси някое момиче,което наистина ще те оцени и ще се радва да е с теб!-млад човек си....животът е пред теб....греби от него с пълни шепи и го мачкай винаги,защото той няма да пропусне и миг дори,за да ти покаже,колко е суров и несправедлив!-А и в крайна сметка човек винаги живее най-вече заради себе си...така,че просто не си струва да страдаш заради някой...на който очевадно не му дреме за чувствата ти!-знам,че няма да ти е никак лесно,но ако сам не си дадеш волята и не изковеш пътят на щастието си...никой не може да ти помогне!УСПЕХ и УМНАТА!
2
0
atanas
atanas
03.03.2014 16:49
Може би грешно сте ме разбрали, просто й казах, че най - безобидно я харесвам. Тя е много чувствителен човек и не сменя момчетата като носни кърпички. Благодаря все пак за коментара, оценявам го!
0
0
As
As
02.03.2014 05:10
И аз съм бил в същата ситуация и сигурно не съм и най-добрия пример,но опитай да и покажеш колко значи за тебе и ако те отхвърли прекъсни всякаква връзка с нея.ще мине време ще ти липсва най-вероятно но след 5-6ия мухал който я използва ще разбере какво е загубила и ще съжалява само че тогава ще е късно и на тебе няма да ти пука.
5
0