Приятели с привилегии

Приятели с привилегии

Не знам защо пиша, но хора не мога да кажа на никого. Разказвам на кратко лятото имах флирт с едно момче, но, разбира се, аз се влюбих и така няколко пъти се карахме, той си тръгваше, после аз пак го връщах. Два пъти така, но сега е различно. . .

Днес той беше вкъщи на кафе, нямаше никой - бяхме само двамата и за малко да направя най-голямата си грешка. От сърце и душа искам да бъда с този човек, но ние не сме гаджета, водим една никаква връзка. Аз съм девствена и само това ни спря днес да го направим. Не мога да си позволя да спя с него, защото не ми е гадже, но няма да станем никога такива.

Той е леко съмнителен, но го обожавам, бях влюбена и със затворени очи - мислех си, че ще станем гаджета и бла бла, но приех факта, че няма да станем никога такива. Искам да правя секс с този човек, просто се държи супер яко с мен, но ме е страх, че след това ще си тръгне. Не искам да съм сама ((

Не искам да дам най-ценното си на човек, който няма да го оцени, но въпреки това много ми харесва да съм с него. Противоречието между разума и сърцето е голямо. Моля ви, дайте своя отговор.
[Още подобни истории тук]
4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
z
z
20.01.2014 05:00
Тази ИсТоРиЯ е СтАрА! Погледнете датата на първият коментар!
1
0
Деси
Деси
16.01.2014 14:56
Недей няма смисъл, насочи мислите си в друга насока.
1
0
Петър
Петър
25.12.2013 18:14
Здравей страшна дилема имаш два пъти си отива и ти го връщаш а сега е третият път и с какво е толкова съмнителен и ти защо си сигурна че няма да станете гаджета и ти си девствена и той го знае и не е настоятелен да го направите ами тогава това негово въздържание и търпение към теб за какво е според теб ???задай си тези въпросчета и тогава реши какво да предприемеш .Желая ти весела и щастлива коледа и успех.
1
0
Петя
Петя
24.12.2013 17:18
Моят съвет е да не го правиш, защото после ще съжаляваш! Сега може би ти звучи банално, но след време ще осъзнаеш, че не е така. Така няма да накараш едно момче да те обича, напротив, ако му покажеш, че не си лесна шанса е по-голям. Ако спиш с него нищо няма да постигнеш, след това ще те зареже и ти ще страдаш много повече. Но все пак решението е да го разпиташ какво мисли за евентуална сериозна връзка и така много лесно ще разбереш какво всъщност иска той и дали си струва. Успех! :))
3
0