Родителите ми се развеждат и не искам майка си

Родителите ми се развеждат и не искам майка си
Здравейте,
преди време бях споделил моята история за това, че родителите ми изгониха от нас само защото съм с различна ориентация.

Преди два месеца получих обаждане от майка си. В началото много се чудих дали да отговоря, но приятелят ми каза, че ще е гадно и затова вдигна. Честно казано съжалих. . . тя ми сподели че ще се развежда с баща ми. В началото си казах емм супер няма лошо той е боклук.

Беше ми лесно да си го кажа на ум но не можах да го изрека. Казах и да не се притеснява, че всичко ще е добре и че ако има нужда от нещо може да се обърне към мен. Въпреки че тя не ми помогна, когато аз имах най-голяма нужда от нейната подкрепа. След като затворих телефона очите ми бяха насълзени защото имах толкова много неща. . . но в същото време не исках да я допускам в живота си.

Сега съм щастлив вече 2 години уча е Холивуд. . трудно ми е но имам подкрепа от приятеля ми, който ми помага във всяко едно отношение. Преди ден отново звънна телефона, но бях на лекции и не можах да го вдигна. Вечерта звъннах честно ви казвам съжалих отново. Думите й преминаха всякаква наглост. Искала да идва при мен да си намира работа и най-вече да се помъчи да стане част от живота ми, за което много съжалявала. От моя страна получи отказ.

Казах й, че не мога да си позволя да я издържам и че няма къде да живее. Тя продължи да ми се моли да ми казва колко се е променила и колко много съм и бил липсвал. . Отвърнах, че ако съм и бил липсвал е нямало да постъпи по този начин след като разбра за мен. Бях категоричен! Не я искам при мен колкото и да ме боли. . а и честно да ви кажа радвам се че имам подкрепа от родителите на приятеля ми. . . а и от самия него.

Искам малък съвет
Дали да приема майка ми да дойде при мен в Холивуд или тотално да й откажа?

ПС: Без безполезни коментари! ! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (42)

Елиза
Елиза
06.09.2015 23:16
По-добре да е далече от тебе, така ще те обича повече. Уважавай си я, но я остави да се оправя сама. Щом е здрава ще се справи. Лесно няма. Ако настъпи момента да не може, тогава и помогни. Поне няма да ти тежи на съвестта. То пак си зависи от човека. На мене специално, ако не помогна ще ми тежи.
1
0
Виолета
Виолета
06.09.2015 23:13
една истинска майка обича и подкрепя своето дете във всичко,щом те е изгонила и то не защото си направил нещо лошо,а само защото си различен от очакванията и не заслужава втори шанс,още повече защото се сеща за теб едва когато се развежда,ще рече когато и е зле. И аз съм майка на син,но не бих се отрекла от него за нищо на света!
3
0
таня
таня
17.08.2015 22:23
Да,приеми я и помогни,тя е майка ти.Човек трябва да прощава на родителите си и да ги обича.
1
5
Ваня
Ваня
20.07.2015 00:19
Когато някой иска нещо е изключително сладкодумен. Не и позволявай да те манипулира.
5
0
мони
мони
19.07.2015 08:48
Остави я да се оправя сама!Ако е наистина в беда,тогава вече се погрижи!Но според мен не я взимай!
3
0
НД
НД
29.06.2015 19:26
въпреки че ти е майка и въпреки че ти е семейство това което е направила е ужасно.Мисля че само мога да потвърдя казаното от теб и да и откажеш напълно,за да ряазбере какво ти е било на теб ...
2
0
Галка
Галка
29.05.2015 16:09
Едва ли майка ти наистина се е променила...просто според мен тя вижда някакво по-добро бъдеще за себе си в Холивуд и затова иска да дойде там...просто да се възползва от това, че ти вече си стъпил на краката си и със сигурност се надява просто на помощ от теб
Тя не ти е помогнала в труден за теб момент...защо трябва сега ти да и помагаш? Според мен тя търси само изгодата, което е жалко за една майка...вместо тя да дава мило и драго за теб, тя търси упора в теб
Не и се връзвай...така мисля аз
6
0