Иска деца от мен, а не иска да ме запознае с родителите си

Иска деца от мен, а не иска да ме запознае с родителите си
Здравейте!

Имам сериозен приятел малко повече от 1 година , познаваме се около 3 г преди да сме заедно. Той е на почти 26, а аз на 20 като двамата сме напълно сериозни един към друг, но винаги до сега съм намирала странни неща свързани с него.

Най-странното е, че той твърди че е толкова сериозен с мен, че при първата си възможност да купи апартамент иска да живеем заедно. . говорил ми е и че иска аз да съм негова жена и дори майка на децата му . . и много други работи, но не искам да навлизам в подробности.

Просто не мога да разбера защо като има толкова сериозни намерения към мен, все още не ме е запознал с родителите си и брат си с роднините си дори не познавам почти никои приятели. . той избягва това да излизаме с мои приятели и аз с неговите заедно, избягва да бъде у нас, когато някой от нашите е тук както и аз да съм у тях, когато техните са си вкъщи.

Той се познава с моите родители и сестра ми по чудо един ден се съгласи да се запознае, но въпреки това пак избягва контакти дори и със сестра ми която поне не е възрастна, а някои на нашите години. . Знам че ме обича и наистина е със сериозни намерения към мен, но как ви звучи че за толкова време през което се познаваме аз около 3 пъти съм била с негови приятели, както той с мой в компания заедно и учудващото му запознанство с моите родители.

Имам чувството че ме крие, че и той самия се крие . . . че се крием . . ние винаги сме само двамата като излизаме . .
това е хубаво и не е отделя време за мен , но и същевременно има едно еднообразие и не умее да комбинира нещата . . . опитвала съм да говоря с него но без съществени резултати отговор не намирам . . ако някой от вас може да ми даде ще се радвам да прочета различните гледни точки. . [Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Boriana
Boriana
13.03.2014 12:22
привет,и аз съм в подобна ситуациа от 5 год. не е приатно и дори е обидно за нас момичетата, все едно не ни взимат насериозно, до сега не ме е канил в тях нито ме е запознал с техните ........а тои с нашите се познава, и аз се замислям сериозно вече за вразката ни дали да не го оставя
1
0
Daniela Krasimirova Georg
Daniela Krasimirova Georg
27.11.2013 15:53
мила ако питаш мен този само те плакне нещо ако наистина е толкова сериозен и иска да бъдеш жената която ще му роди деца и ще живеете заедно значи нищо не му коства да те запознае с техните докато това не се случи според мен значи не е искрен нещо с теб и те върти а щом не те запознава даже и с приятелите си значи може и друга жена да има ама яко си те плакне постави му ултиматум ако е сериозен към теб да те запознае с обкръжението си ако пък ли не кажи му чао и следващия една връзка се крепи на доверие а тоий си крие нещо крие теб я го питай защо и ако не стане просто не се занимавай с него
0
0
С
С
27.11.2013 15:50
Според мен, ако те обича и те възприема като жена му и бъдеща майка на децата му, би следвало да се "похвали" на всички, че е с теб, както се казва да го обяви пред света. Имах 8 годишна връзка, в която на думи всичко беше прекрасно, но стигнеше ли се до действия от негова страна......никакви в подкрепа на думите му. Научих се по трудния начин, гледай какво прави, а не какво ти казва ;). Следващо нещо (също научено по болезнен начин)- най-важното е комуникацията. Ако не можеш да говориш с него (и той с теб) за проблемите, какво бъдеще виждаш за вас? Сега сте само гаджета, дори не живеете заедно, следователно нямате кой знае какви проблеми, но едно съвместно бъдеще е равно на много грижи, битовизми, стрес и напрежение. Замисли се тогава, какво ще правите? Поредното разбито семейство със страдащи деца, заради глупостта и недомислието на родителите? Винаги е лесно да се коментира отстрани, но сама си задай въпросите и си отговори напълно честно, тогава и отговора ще блесне пред очите ти! Успех!!!
1
0
ия
ия
16.11.2013 17:09
Подозрително е.. моето мнение е, че или се срамува от теб или от обкръжението си, възмосно е и да си 'втората'.. ако не и поредната. Ако наистина имаше сериозни намерения, нямаше само да говори. Това с купуването на апартамент са пълни глупости.. на 26г, освен в София, да има достатъчно спестени пари за апартамент е 1/1000000.. Ако беше наистина толкова сериозен, поне вариант за квартира би подметнал. Замисли се сама, не задавй въпроса си тук, мнения много, на всеки различни.. Но си задай въпроса, той с теб ли е или е с някоя, с която вече гради бъдеще, докато баламосва теб.. и си само за забавление?
1
0
98874
98874
16.11.2013 16:32
1000 % крие нещо . Може да е някакво тъмно минало , може да е жена или дете , може да е всичко . Но щом се криете има нещо или говорете сериозно - да ти каже цялата истина или го проучи и толкова .
2
0
диди
диди
10.11.2013 01:37
оооооооооооо я стига не познаваш никой от неговия кръг
бъди максимално подозрителнаааааааааааа него го е срам
от теб мисля чче е женен съжалявам не го питай а го проучи и ще се убедиш
говоря от личен опит
какви играчи има не е на идея сориии
0
0
една жена в нет-а
една жена в нет-а
09.11.2013 02:26
Може би сте различни... различни интереси и няма да си допаднете с приятелите му... или някоя бивша е там?
С какви хора излиза? Има ли жени в компанията му или са само момчета, който говорят за коли и футбол?
Ако всичко друго ви е наред, не се тормози, остави нещата и с времето ще си дойдат на мястото.
Има хора, който не обичат да смесват различни социални роли. Помисли, ако можеш поговори с него, но не прави от мухата слон, ако сте щастливи като цяло.
0
0