Иска да му правя орална любов, докато говори с приятели

Иска да му правя орална любов, докато говори с приятели
На 20 години съм. Имам си гадже, което е с 10 години по-голям от мен. Заедно сме вече 6 месеца. Всичко между нас е ок, но много ме притеснява, че напоследък ме кара да му правя орална любов, а той през това време да си говори с приятел.

Вече на няколко пъти се случва. Не знам какво да си мисля за него. Не мога да го попитам, защо му харесва да си говори с мъже по телефона, докато члена му е в устата ми, а може и да иска и с жени да говори, но да му е неудобно от мен, знам ли.

Сексът по между ни е много добър. Предложих му да направим тройка с негов приятел, не желае, не искал да ме дели. С какъв мъж си имам работа според вас?

Замислям се, дали да не приключа тази връзка, дори и да чувствам, че го обичам, а и той мен. Освен, че сексът с него е хубав, ние сме и приятели, говорим си за много неща. Дайте ми съвет! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

0000
0000
12.10.2013 18:59
зарежи го на момента
0
0
Робинята
Робинята
10.10.2013 09:33
Момиче, ти си просто сесуален роб на тоя човек. В порно филмите ги има тия неща. Той е шеф, говори по телефона и щрака с пръсти на секретарката да дойде да му врътне една с**рка. Явно си му показала, че може да получи всичко от теб. Той не те уважава, ама хич, ето това е извода.
И тия глупости да ходят на сексуален терапевт като са по на 20 години е още по голяма глупост, да ме прощава госпожата дала съветите за терапевта. Почни да му отказваш и ще видиш, че скоро ще те напусне. Сама си си виновна. Всички тия жени, дето мислят, че като удовлетворяват желанията на мъжете ще ги задържат се лъжат жестоко. Ставате просто подметки. Да, напусни го, кажи му че така се чувстваш унижена, защото не си сексуална робиня и си тръгни. Това е достойно поведение. Ако наистина държи на теб, а в това се съмнявам, може би ще спре да го иска и ще те спре да не си тръгваш!
1
0
bay
bay
09.10.2013 22:21
а ти ква си парантия щом искаш да ти го слагат и неговите приятели :Д
4
1
.
.
09.10.2013 14:20
дай му на българина акъл да дава и му гледай сеира
3
0
Bosia
Bosia
09.10.2013 09:48
Когато двама души се обичат - всичко, което правят е позволено, но, САМО АКО Е ВЗАИМНО И СА СЪГЛАСНИ И ДВАМАТА!!!
2
0
Ивелина
Ивелина
08.10.2013 22:18
Според мен не му е мястото тук да разискваш толкова личен въпрос.Не мога да разбера защо не отидете и двамата на сексолог и прихотерапевт. Това не е срамно. Именно ТЕЗИ ХОРА ще ви дадат най-компетентните отговори по темите, които ви вълнуват. Ако истински се обичате- защо се притесняваш? Дали е нормален приятелят ти ? Или може би и на теб ти харесва да правиш това, иначе защо го правиш? Бъдещето ви като двойка какво е? Имате ли огромен шанс за семейство? Какво бъдеще би ти дал този човек? Как се чувстваш - това е най-важното. Липсва истинското споделяне и приятелство между вас. Моят годеник ме пита какво харесвам, бих ли се съгласила на това или на онова, а не да се налага. Това се нарича - Уважаване на моята личност. Твоят приятел пита ли те какво искаш, на какво си съгласна и дали няма да те обиди? Деликатна е ситуацията при вас много....Дали се базира само на секс или на някакво долно извращение????? Или психически приятелят ти не е добре???!!! Никой не може да каже как стоят нещата, най-добре е да отидете на специалист. И двамата обаче, не самичка. Нека да ви изслушат хората какви ви са проблемите и да ви помогнат. Ако си заради единият СЕКС с него, по-добре си намери по-добър мъж.
0
1
ха
ха
08.10.2013 15:53
Радвай се, моята жена обича да я чукам в задника докато говори с приятелки...... Всеки обича различни неща.
4
1