Какво да правя, това любов ли е

Какво да правя, това любов ли е
Здравейте. Аз сьм едно влюбено момиче, което не знае какво да прави. Всичко започна преди година и половина когато станахме гаджета. През времето когато бяхме заедно, аз скрих от страх да не ме остави, че едно момче ме е целунало насила.

Когато разбра много се ядоса и се скарахме. Аз докато съм била с него не съм му изневерявала, а той на мен най-малко 3 - 4 пъти и винаги му прощавам. Преди един месец когато бяхме на вьн от нищо и се скарахме, той ме удари и напсува.

След това аз му казах, че не искам да съм с него до като не се промени. Вече не сме заедно от един месец и преди две седмици разбрах, че е предложил на братовчедка ми и аз от инат излязох с едно момче.

Тогава и сега от една седмица момчето, в което съм влюбена ми звъни и преди два дена разбра за другото момче. Каза ми, че вече не иска да е с мен щом съм била с друг, а той е мислел да се съберем и да почнем на чисто.

Не знам какво да правя дали си заслужава. Сега да се боря за него след хилядите му изневери и болката, която ми е причинил. Помощ.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

2.8
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Силвия
Силвия
14.09.2011 10:54
Колкото по-рано скъсаш с тази връзка, толкова по-рано ще срещнеш тази любов, която ще те направи наистина щастлива. Не е лесно. В началото много боли, но времето наистина лекува. Късай и гледай само напред.
0
0