Писна ми от него

Писна ми от него
Здравейте. Омъжена съм от 7 години и имам две момчета близнаци на 6 години. Омъжих се малко по традиция, просто защото според родата ми е дошло време за създаване на семейство.

В началото нещата вървяха наистина добре. Разбирахме се, решавахме заедно проблемите ни. Не след дълго се преместихме да живеем при моите родители, тъй като те са в курортен град и ни предложиха по-добри условия на живот.

Вече бях бременна когато те заминаха на работа в Испания. Пращаха ни пари и ние живеехме добре. Съпругът ми все не можеше да си намери работа, пък и защо ли му беше, след като нашите ни издържаха.

Родиха се близнаците и аз се отдадох на грижите за тях. Той вече беше свикнал да не върши нищо. Не работеше, гледаше телевизия, спеше и в това се заключаваше живота му.

Но на мене ми писна. Вече съм на пределната граница на усилията си да понасям присъствието на съпруга си в дома ми, да понасям неговия мързел и непукизъм. Казах му да си ходи, но кой бяга от хубавото ?

Не мога да го изгоня. Говорихме, че така не може да продължава така и трябва да се разделим. Не знам как да се справя със ситуацията.
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

МК
МК
31.08.2013 11:29
Вземи ме мене. Ще чистя и готвя, мога да правя и ремонти. Само с децата е по-добре (за тях) да не се занимавам.
5
5
Баба Илийца
Баба Илийца
14.04.2011 23:06
Един от най-страшните пороци е мързелът. Мързеливият човек не може да бъде никога честен и добър, дори и да иска, също така казват, че мързелът и пиянството били до гроб! Сгрешили Сте, като Сте допуснали мъжа Ви години наред да не работи, а сигурно едва ли е имал и някакакви задължения и в домакинството. Сега, ако наистина искате да се оттървете от съпруга си-хайлазин - на първо място Вие е нужен добър адвокат, както и много късмет! Или се опитайте да промените ситуацията в къщи по някакъв начин - например започнете да спортувате заедно или да си правите излети из природата, вземете си едно място извън града и започнете цялото семейство да садите и да копаете, това е здравословно и полезно - физическа дейсност на чист въздух, вземете си домашни любимци и накарайте мъжът Ви да поеме по-голямата част от грижите за тях. Това може да подобри атмосферата в къщи и да Ви разколебае от идеята за раздяла и развод, но ако не нещата се влошават - не остава нищо друго освен да си намерите добър адвокат.
3
1