Не знам изобщо какво се случва помежду ни!

Не знам изобщо какво се случва помежду ни!
Здравейте!
Наистина не разбирам, какво става. Мисля, че абсолютно всичко, което се случи е било просто една шибана лъжа. Споделям тази история, за да получа съвет какво да правя. Всъщност възможностите ми не са много. Едната е да продължа с него и да видя какво ще стане по- нататък, а другата е да му бия шута, но за сега залагам на втората.

Запозна ни една приятелка. С нея бяхме излезли пред нейния блок. Те се познаваха отдавна и бяха приятели, и той дойде при нас. Влюбих се в него още на втория-третия ден откакто започнахме да движим в една компания. Държеше се адски мило с мен. Когато паднех или станеше нещо от сорта (по принцип при мен се случва доста често) винаги идваше при мен и смятах, че наистина го е грижа. Може би го харесах точно заради държанието му към мен.

Имаше период от 1-2 седмици, през които не се бяхме виждали, но поддържахме връзка помежду си като си чатихме.

Преди около 2-3 дена отново бяхме излезли заедно. Тогава ми предложи. Аз естествено приех. Тогава ми беше хипер якото, защото постоянно си ме гушкаше и тей подобни. Вечерта си писахме и се разбрахме на следващия ден отново да се видим. На следващия ден обаче ми писа, че нямало да излиза, без да ми каже каква е причината.

Пробвах се да се свържа и на следващия ден с него като му писах, но той така и не си направи труда дори да ми сийне. Наистина не знам какво се случва. Дали е възможно да си има друга?
Просто искам да го видя и да го питам дали наистина това е бил просто един театър. Искам да разбера защо след като не е бил сериозен какъв е бил изобщо смисълът да ми предлага. . .[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кристина
Кристина
19.08.2017 16:18
От начина ти на изразяване ми се струва, че и двамата сте хлапаци, а в детска възраст момчетата са доста неориентирани, така че най-вероятно не знае какво точно иска от теб и това, че ти е "предложил" може би нищо не означава.
2
0
Пламена
Пламена
06.07.2017 17:17
Еми да, говори с него, никой не знае какво може да се е случило, може да си има семейни проблеми. Вие все пак сте заедно от скоро, няма как да знаеш, не сте имали сериозна връзка.
5
0