Сънят, събуждащ отново любовта!

Сънят, събуждащ отново любовта!

Та историята не се разказва за мен, но ще очаквам отговори, които ще помогнат. С една моя приятелка се записахме на тенис ( не се подвеждайте не научихме нищо) и се запознахме с учителя който е с 8 години по-голям от нас за щастие на уроците си бяхме само 2-те. Приятелката ми мигновено си го хвана за окото но той я приемаше само като една от ученичките му.

За нейна жалост той спря да ни преподава заради простата причина че бяхме през зимата на студа така и не ни се обади повече. Аз не го приех на дълбоко, но приятелката ми се разтрой доста. След време се успокои. Докато преди няколко дни ми разказа, че е имала сън с него и чувствата в нея се показали отново. Аз не мога да и дам съвет защото не съм попадала в такава ситуация за това разчитам на Вас. И да според Вас какво трябва да направи? Голяма ли е разликата във възраста?

Извинете ако има някакви правописни грешки и не се срамувайте да попитате ако нещо не е ясно.[Още подобни истории тук]
5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
04.07.2017 15:54
Какъв е този учител, който се отказва заради студа - толкова смешно. Това че го сънува, означава, че все още има нещо към него. Но - те не са имали нищо, той ако имаше интерес, щеше да я потърси и да я покани още тогава.
3
0
ioni
ioni
04.07.2017 19:33
Да, но нея като че ли я притесняваше разликата във възрастта. Така де съгласна съм с теб. Историята не е моя не знам много подробности за това казах само това което ми е казано.
1
0

Подобни Истории