Родителите ми са против нас, защото е турчин

Родителите ми са против нас, защото е турчин

Здравейте. Аз съм на 17, а той на 25. Заедно сме от скоро. След няколко неуспешни връзки в продължение на години, напълно се бях отказала от мисълта, че и аз ще срещна стойностен и искрен човек. И ето, че се появи. Запознахме се на работното ми място. Чувстваме се много добре един с друг, кара ме да се усмихвам, кара ме да се чувствам щастлива, толкова е мил и внимателен с мен. Просто не мога да повярвам, че това се случва на мен, прекалено е хубаво, за да е истина. Той може би е единственото хубаво нещо в сивото ми ежедневие.

Виждам, че наистина държи на мен, че го е грижа. Но родителите ми са против това да сме заедно, защото е турчин. Казах им да ги запозная с него, да видят какъв е, да му дадат шанс, но те дори не искат да ме чуят. Казах им колко добре се чувствам с него, как се държи с мен и че той ме прави щастлива. Не спират да ме заплашват, че ще ме затворят в нас, ако не се разделим, намериха баща му казаха му да каже на сина си да спре да се вижда с мен.

Само проблеми ми създават и ме излагат. Утре как ще погледна баща му, той знае че се виждаме и няма нищо против, лично аз му бях казала. Не знам какво да правя. Страх ме е да не се отдръпне от мен, само и само да не се карам с родителите си. Не искам те да решават вместо мен с кого ще бъда. Не искам никой да застава между нас. Как да им покажа, че не е такъв за какъвто го мислят?[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
silvira
silvira
28.06.2017 17:57
Доста често започна да пишеш. Допреди две седмици беше на 18, а приятелят ти беше циганин. Сега се подмлади, той стана турчин и се състари, появиха се нови противоречащи си факти. Въобще ми се струва, че не си истинска. Не просто ми се струва - ти не си истинска и въобще не смятам, че си жена, така че не си истински. Искрено съчувствам на проблемите на момичетата в подобно на описаното положение, бих помогнала не само със съвет, но ти не знам какво целиш. Има задна умисъл, но аз не я виждам. Какво целиш да предизвикаш - омраза или съчувствие? Не знам какво целиш, но смятам, че си играеш с човешки съдби, с човешки емоции. Засрами се!
0
0
Пламена
Пламена
26.06.2017 17:30
Щом са те пуснали да работиш на 17, значи можеш сама да взимаш решенията си. Но - помисли малко, защото турците се възпитават по един друг начин и имат по-ралично виждане за връзките. Едно наум просто ;)
1
2

Подобни Истории