Гаднярите са ме обсъждали нонстоп

Гаднярите са ме обсъждали нонстоп

Здравейте пак съм аз Йоана. Искам този път да ви споделя нещо лично. Преди време се запознахме с едно момче във фейсбук Първо той ми писа и аз след време му отговорих на шега. Но после си станахме приятели ( поне аз така мислех ) Тъй като бяхме в различни градове неможехме да се видим на живо. Сприятелих ги с приятелката ми това беше най-ужасната грешка която съм правила. След като той изведнъж спря да ми пише аз помолих така наречената ми, , приятелка " да ми прати скрийншотове на разговорите им.

И какво да видя! ? Гаднярите са ме обсъждали нонстоп. Аз съм им била предмет за разговор. Всичко което съм и споделяла за него беше там не беше само това имаше и лъжи който дори не приближават до мене. Аз от приятелката ми съм го очаквала не веднъж е правила или лъгала така, но от него издразни ме още на секундата когато видях какви неща е писал за мен и чисто направо няма приятели няма нищо казах му
цитирам " Майната ти и на теб и на Х******** "
Няма да казвам името и само първата буквичка от него.

И така избързано му го казах. После се опита да ми обясни и успя да ме убеди че се е подвел по нейното мнение, но нещо в мен казваше

" Не вярвай на гадината " А той от части беше виновен защото имаше неща които можеше да ми гаже направо или пък да ме попита за нещо. Така и той пак спря да ми пише. . . . . и така си мислех че ще е по добре тъкмо щях да го забравя, но нещо в мен трепти при мисълта за него. Въпреки че ме нарани аз просто му подарих този 2-ри шанс. Но той го отхвърли. Не знам каква съм или каква бях в неговите очи. Има едно нещо за което беше напъъъълно прав и то е че го питах всеки ден кога ще идва в моя град Наистина си бях малко досадна с този въпрос, но какво да се прави. Такава съм и ще си остана такава с досадните всекидневни въпроси ако не ти харесвам вратата е отворена да си вървиш но знай че се привързвам лесно и дори и да искаш да си вървиш аз ще те стискам още по силно това съм аз ! !
Този път искам да споделите мнението си по въпроса.

Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки просто бързах!
С любов, ваша Йоана[Още подобни истории тук]
5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
11.05.2017 17:13
Приятелката ти е много тъпа, щом знае, че те е обиждала и все пак прави скрийн шотове на този разговор :D не е истина просто. А ти - как може да ти пука за човек, когото не познаваш. Човек не се влюбва в измисления образ, който всеки от нас си създава в социалните мрежи.
2
0