Не съм общителна и нямам приятели! Какво да правя?

Не съм общителна и нямам приятели! Какво да правя?

Здравейте! Аз съм момиче на 12 години и моят проблем е че нямам приятели защото не съм от общителният тип момичета Не обичам да говоря и да дрънкам разни неща за мен. Докато другите говорят постоянно, а аз винаги няма какво да кажа.

В предишният ми клас ме обиждаха а аз не им обръщах внимание то не беше само обиди то беше тормоз над мен а на госпожата качели не й пукаше за това А родителите ми не му обръщаха внимание сякаш не бе кой знае какво. Но сега в сегашният ми клас върви добре с изключение че нямам приятели.

Не знам какво да кажа или какво да направя покрай хора. Срам ме да ли ще кажа нещо тъпо или засрамващо. За това пиша днес тук надяваща се вие хора да ми помогнете да дадете съвет ваше лично мнение по въпроса . Отворена съм за съветите ви, няма да съдя никого просто кажете своето мнение!


С надежди : Йоана[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена
Пламена
03.05.2017 17:07
Те момичетата са по-зли. Не мога да разбера - какво си им направила, че да се държат така...
3
0
ioni
ioni
03.05.2017 19:31
да наистина
0
0
Пламена
Пламена
02.05.2017 17:44
Не трябва да се притесняваш толкова, защото просто няма причина, Хората ще те харесат заради това, което си, а не заради това, което се опитваш да бъдеш. Отървеш ли се веднъж от притеснението, всичко ще се нареди. Опитай с курс по интереси, т.е. 0 запиши се на нещо, което харесваш - спорт, танци. Много по-лесно се общува с хора, които споделят твоите интереси. Успех!
6
0
ioni
ioni
02.05.2017 20:07
Благодаря ще пробвам да не се притеснявам и да говоря открито! Но днес нападките срещу мен продължават и то заради тъпа снимка във фейсбук от страна на момичетата. ОК да беха момчета ама какво да се прави...
0
0

Подобни Истории