Да му дам ли шанс?

Да му дам ли шанс?

Здравейте. На 17 съм, а той на 24. Познаваме се от много време, но само на здравей и здрасти. От месец започнахме да излизаме. Харесахме се, опознах го. Зарадвах се. Най-после свястно момче, което не иска само секс. Разказвала съм му как до сега винаги попадам на женкари и накрая винаги съм наранена. Единия път решихме да отидем в тях. Не съм била с намерения да правим секс, просто да не седим все по кафетата. Да сме насаме, да науча повече неща за него. Доколкото разбрах, той също е бил с това намерение. Отидохме и той ме прегърна, галеше ме, говорихме си. В един момент се преместихме на леглото за да ни е по-удобно, а и да се завием, защото ми беше студено. Лежахме прегърнати, но сутиена ми се откопча, помолих го да ми помогне да го закопчея, при което той каза направо да го махна. И си премести ръката върху гърдите ми. В последствие ми съблече и блузата. Целуваше ме по гърдите, но се дръпнах. Просто не искам да правим секс, рано е, дори не го желая по този начин. Съгласи се и просто лежахме прегърнати.

Посегна да ме целуне по устните, а аз пак се дръпнах, защото беше грубо и дъха му беше лош. Това не му го казах. Ядоса се, уж искам сериозна връзка, позволила съм му да ме целува по гърдите, но за целувка съм се дърпала. Не знаех как да му обясня, не искам да го обидя. В край на сметка се целунахме. Прибра ме, всичко беше наред. Докато преди няколко дена не ми каза, че има приятелка от година. Бях шокирана. Обясни ми, че отдавна й е казал, че ще се разделят в най-скоро време, защото тя заминава в чужбина. Иначе връзката им била страхотна, аз съм била първата, с която си е позволил някаква близост от както е с нея.

И искал аз да съм другата, различната. Много ме харесал като човек, търси си човек с който да живее, иска сериозна връзка, замисля се за семейство. А му бях казала, че аз също искам точно това - човек до мен, да е сериозен, да държи на мен, а не просто за секса. Но съм била объркала всичко като съм била започнала да говоря на тема секс, избързала съм. А всъщност той започна. Как да бъде с мен, мислел че съм различна, а всъщност съм била като всички останали. Признавам си, че може би наистина избързах, не мислех, че е проблем за какво кога говорим, а и той носи на бъзик, мислех че така ще го приеме. А му създадох напълно погрешно впечатление, от това което всъщност съм.

Но продължава да ми пише и звъни, поддържаме връзка. Искаше да се видим, но го отрязах. Не и докато е с нея. Имах му доверие, чувствах го близък, но когато ми каза, че има приятелка всичко се срути. Страх ме е, че ако е с мен, един ден и аз ще съм на нейното място. Искам да му дам шанс, искам да съм с него, но ме е страх. Трудно ми е да му се доверя. Не знам какво да правя.[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
25.04.2017 16:38
Нее, никакъв смисъл да се захващаш с него. Приключи всичко сега, докато не си хлутнала. Станат ли нещата по-сериозни, ще си много по-наранена в крайна сметка. недей- бягай от такива хора.
1
0

Подобни Истории