Чувствам се адски унижена пред целия град

Чувствам се адски унижена пред целия град

Здравейте. На 17 съм. На скоро окончателно приключих всякакви отношения с бившия си. Той е на 22. Разнася ме из целия град, че съм дърво в леглото. Не съм много опитна и се притеснявам, но въпреки всичко се стараех да се отпусна и да правим всичко което поиска. Когато бях отгоре винаги гледах лицето му и виждах, че му харесва. Затова и толкова се учудих като разбрах, че ме мисли за дърво.

Сменяхме много пози, правили сме го и на нестандартни места. Единственото което не исках беше фелациото. Не се чувствах достатъчно сигурна в него за да го направя, беше ме срам, че не мога. Сега ме е срам да изляза навън, след всичко което той е споделил. Това е нещо толкова лично, не разбирам защо го обсъжда с една маса хора. Постоянно отнасям подигравки. Не мога да кажа нищо лошо за него, понеже бях споделила на 'приятелка' колко ми харесва секса с него и тя му е разказала всичко.

Следователно историята е - той колко е разкрепостен, а аз колко съм задръстена. Не знам да говоря ли с него, изобщо има ли смисъл. Страх ме е да не стане по-зле. Как да реагирам, трудно ми е да се правя, че не ми пука.

Предположих, че всичко това е защото го отрязах вече окончателно, но в това няма смисъл. Той сам ме убеждаваше, че не иска сериозна връзка, а само секс. Това мен не ме устройва и реших, че е по-добре всеки да намери това което търси. Мислих, че всичко е наред и изведнъж това.[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Валентина
Валентина
01.03.2017 04:44
Възможно е той да е простак, но не сме чули неговата позиция. Ти сигурна ли си, че не си егоист? Защото в историята ти прозира и това. Сексът с него ти харесвал, а питала ли си него дали и той е удолетворен? Нали връзката трябва да е взаимна? Нямаше да умреш, ако му го беше лапнала, нали? Осъзнаваш ли, че с отказа си го обричаш цял живот, да не изпита удоволствието от оралния секс? Разделили сте се грозно, защото той е държал на своето, а ти не си направила нищо, за да го разбереш. Възможно е просто да не си пасвате. За това в следващата си връзка добре си помисли какво ще дадеш и какво ще вземеш. После се влюбвай.
2
0
Antonia Rumenova
Antonia Rumenova
21.02.2017 14:45
Не си гради сексуалното самочувствие на думи от човек, който е наранен. С тези грозни разкази се опитва да се защити, тъй като чувствата му са несподелени. А ако те е смятал за дърво и секса не му е харесвал, защо те е търсил, какво е правил с теб
1
0
Пламена
Пламена
10.01.2017 12:21
Колкото и странно да ти прозвучи, това се случва адски често. Комплексарът го е яд, че не иска да спиш с него и сега те храни. Няма смисъл да говориш с него и колкото и да е трудно - ще се наложи да се правиш, че не ти пука. Всяка клюка отминава. Проблемът е, че прекалено много мислиш. Казваш - стараех се. В секса не трябва да мислиш, ако си правила неща, само, за да му се харесаш, то е нормално да си се стегнала. Това не са истинки чувства, следователно да не ти пука от човек, с когото нямаш нищо.
8
2

Подобни Истории