Раздялата с майка ми е много трудна

Раздялата с майка ми е много трудна

Здравейте, аз съм на 13 год. И поради финансови затруднения моята майка ще заминава за Англия където ще работи 6 месеца! Толкова ми е трудно да го приема тъй като тези 6 месеца са мн мн дълго време. . Наистина ми писна три вечери под ред да плача и мисля за нашите моменти, като, че ли тя няма да се върне. . Страшно много я обичам и страшно много ще ми липсва, имаме толкова мн спомени и наистина не искам да променяме режимите си и моментите които правим заедно. . Страшно много искам тя да остане, нщ др не искам, имам си всичко, стига ми тя.

Моля ви дайте ми съвет да превъзмогна раздялата ни за толкова мн време. . . Все пак съм 7-ми клас и реално тя няма да е тук за матурите ми и за мн моменти от живота ми. . . И ако си мислите, че най-лошото нещо в живота ви което може да ви се случи е, че някакво си момче не ви харесва (което до скоро беше и мой проблем) знайте, че това не е най-големият ви проблем. .

Радвайте се, че цялото ви семейство е заедно и въобще се радвайте на това което имате сега. . Молете се с мен тя да не отиде и моля ви без хейтване, защото тя ми е страшно скъпа и не искам да се разделяме. . .

Благодаря за прочитането и наистина ви моля за съвет! ! ![Още подобни истории тук]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
04.01.2017 15:45
Колкото и да е тежко, много семейства биват разделени заради финанси. Трябва да си силна и да осъзнаеш едно - чувствата между теб и майка ти няма да се променят, само могат да станат още по-силни. И още нещо хубаво - днес, за разлика от хората в миналото, днес технологиите са много по-развити. Имате фейсбук и скайп, може да си пишете, чувате и виждате всеки ден. Понякога, когато родинините са далеч, си говорим повече с тях, отколкото, когато са в дома ни. А времето - то лети, ей сега ще мине и тя отново ще е при теб. Бъди силна и не позволявай да види сълзите ти, иначе и тя ще страда. Убедена съм, че и майка ти я боли, но щом го е решила, значи пред нея няма друг избор. Налягай уроците си, за да не се наложи и на теб някой ден така да оставиш детето си.
0
1

Подобни Истории