Как да го изкарам от живота си

Как да го изкарам от живота си

Здравейте. Няма да споменавам годините си, за да няма излишни коментари. Той е на 22. В продължение на 3 месеца постоянно се разделяме и събираме. Или поне само първия път имахме връзка. Всичко след това е просто секс от негова страна. Пробвала съм да говоря с него, казвала съм му за чувствата си, но е твърдо решен да сме в неангажираща връзка. А понякога е толкова мил и внимателен и се държи все едно е влюбен, целува ме по челото, гали ме, притиска ме до себе си.

А след като приключим със секса става друг човек. Говори вулгарно и се държи с мен все едно съм ку*вата му. Груб е. Виждам, че е несериозен, разбирам че му се живее, постоянно с приятели обикаля дискотеките, но аз няма да го вържа. Искам просто да имаме връзка, да му споделям всичко, да излизаме заедно често. Искам любов. А не секс 1/2 пъти месечно.

Всеки път си казвам, че ще стисна зъби и ще прекратя всичко категорично, но в момента в който се сети за мен забравям всичко. Просто чувствата ми надделяват над разума и не мога да вървя срещу себе си. Желая го. Въпроса ми е има ли шанс, ако продължим отношенията ни в само секс да се влюби? Знам, че въпроса ми е глупав и едва ли точно в моя случай ще се случи. Но аз не мога да си легна с някой, ако не изпитвам някакви чувства.[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталия Аврамова
От самото начало той ти е показал че ти си само за в леглото а не в живота като жена с която иска да има продължителни отношения
0
0
Пламена
Пламена
28.12.2016 18:37
Няма как да се влюби...Ще го забравиш в момента, в който осъзнаеш, че освен с теб, спи с още няколко, които също така сляпо вярват в любовта. Осъзнай се на време, защото истинската любов е прекраСна, ти я заслужаваш, но този човек просто Не е ТВОЯТ.
2
0

Подобни Истории