Дали ме харесва или иска просто да ме използва за бройка?

Дали ме харесва или иска просто да ме използва за бройка?

Здравейте момиче съм имам следния проблем - не мога да разбера дали един приятел иска да ходим заедно или иска просто да ме използва за бройка. Излизах ме няколко пъти. В фейсбук по едно време все правеше намеци за спане а на живо не постоянно искаше да гледаме филм в тях или в нас аз му отказвах накрая се съгласих и гледах ме в нас после излязох ме да ядем на вън постоянно говори как иска да се гушкаме и че следващият път няма да ми се размине с гушкането говорим само общи теми на живо.

Постоянно се закача в чата с мен помни датата кога сме се запознали и казва че трябва да запомни какво обичам да ям и какво не ям. Беше ме питал в началото какъв тип момчета харесвам не живее близо до мен в голям град живеем и двамата постоянно повтаря че ако живеел близо до мен щели да се виждаме по често и двамата работим но ни се разминават почивните дни той работи на смени включително събота и неделя а аз на редовна работа. Във фейса се нямаме като приятели не ми е пращал покана само си пишем съобщения но в същото време знае какво публикувам и какви общи приятели имаме в фейсбук. Също ми вика миличка и малкото.

Когато вървим заедно постоянно гледа да е все повече да се доближава до мен а аз му казвам да се премести че е мн. близо до мен.

Последния път каза, че ми е сърдит понеже не сме се гушнали от тогава не ми е писал и не знам дали ще пише

Как да разбера дали ме харесва нещо повече от приятел или само за бройка или иска да сме само приятели ?
Държа да отбележа че до сега съм нямала гадже.

Ще ви бъда много благодарна за съвети[Още подобни истории тук]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена
Пламена
23.12.2016 15:43
Ти си го отрязала тотално. Дори да има сериозни намерения, те не изключват секса като вариант - все пак сте големи хора. Естествено, че ще ти се разсърди - като се правиш на недостъпна - как ще му кажеш да се дръпне, че е много близо - защо тогава изобщо си излязла с него, ако не искаш да е близо? Ти самата не знаеш какво искаш и, ако продължи все пак да ти пише, много скоро ще му писне.
1
0
Iveto
Iveto
22.12.2016 22:44
Ми вероятно те иска за поредната бройка...ми погледни реално нема те в приятели в фейса не ти е пратил покана...вероятно е искал да прави секс с теб като е искал да гледате филми у тях или у вас....това няма лошо но щом е искал постоянно да гледате филми у тях или у вас не е на добре....и за какво да ти е сърдит? Не е защото не си искала да те гушка а защото не е получил секс от теб....и това че ти е казал че трябва да разбере какво обичаш да ядеш и тей нататък е просто да те впечатли за да спи с теб....Ми добре помисли реално над следното: едно момче ако е влюбено в теб ще те има в приятели в фейса ще се чувате често няма да настоява за каквото и да било няма да бърза да те заведе у тях или ще настоява да дойде у вас.....съжалявам ако те обидих или нещо но нали търсиш мнение....искам да ти спася кожата и сърцето от един плейбой защото си нямала гадже а искам 1вото ти гадже да е точния искрено ти го пожелавам.....не искам с този след като се стигне до секс и после да ти тегли шута а ти едва ли ще искаш да се погледнеш в огледалото след стореното не искам да се намразиш защото това е най тежкото наказание ако си девица наложи си висока летва ти заслужаваш много повече и не искам 1вия ти път да е с боклук....Казвам ти тези неща щото и аз съм девица на 20 вече съм имала съм 5 връзки и усещам намеците и бързо разбирам кой какъв е
1
0
malkoto_
malkoto_
24.12.2016 18:11
Здравей :) благодаря много за съвета пиша ми на главно пак да гледаме филм още не сме се уточнили кога но ако пише ще откажа да гледаме и ще спра да му отговарям :)
2
1

Подобни Истории