Не се разбирам със съпруга ми!

Не се разбирам със съпруга ми!

Здравейте реших и аз да споделя моята история. Може би е малко банално вече но все пак. . незнам какво да правя. Така ще се опитам да бъда колкото може по-кратка. На 23г. съм малко рано решихме да създадем семейство незнам дали това не ни е грешката.

Със съпруга ми сме заедно от 5г. В началото всичко беше просто прекрасно едва ли не няма такава любов никъде страшно много се обичахме и естествено от тази любов се появи нашето ангелче, бях наясно, че с появата на малкия нещата няма да са същите но си мислех, че вече след като сме семейство връзката ще още по-силна, уви точно обратното.

Сина ни е само на 1г. По принцип мъже ми си е пълен домошар което няма нищо лошо в това но това вече започна да става досадно, не ме разбирайте погрешно вкъщи винаги си е било изчистено изгладено наготвено и т. н досега въобще не обръщаше чак толкова внимание на тези неща но напоследък много сме се учиждили.

Аз не но той да сигорна съм че няма друга жена. . ако 1ден сме добре то следващите 10 не сме а аз го обичам и искам отново да си е същият човек в когото се влюбих какво да направя как да си го върна.[Още подобни истории тук]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
19.10.2016 18:09
Ти сама не си изяснила откъде точно произлиза проблема. Рутината ли убива връзката ви или нещо друго. Потърси причинителя и се бори с него. Смятам, че и мъжът ти иска същото, така че откровения разговор е едно добро начало.
2
0

Подобни Истории