Каза ми, че е девствена! Да ѝ бъда ли първият?

Каза ми, че е девствена! Да ѝ бъда ли първият?

Здравейте
Мъж съм и е странно да пиша тук, но се надявам дамите да изкажат мнението си по въпроса ми. Аз съм на 32 и скоро се запознах с едно момиче с 10 години по-малка от мен. Много се харесахме, излизаме, закачаме се, но официално нищо друго. Привлича ме, умна, красива, възпитана, с две думи е свястно момиче. Стана на въпрос нещо за секс и тя взе, че ми каза, че е девствена. Във възраст съм, в която не очаквам да срещна такова момиче. Изненадах се много, но не неприятно. Щом ми го сподели, приемам, че тя също има интерес нещо да се случи между нас, обаче ме гложди съвестта.

Работата ми е свързана с това да има доста и привлекателни жени около мен и ме притеснява как на нея ще й понася. Аз не се интересувам от тези жени, защото като цяло не са ми по вкуса, да не кажа, че са ми евтини. Харесвам я много и не искам да я нараня. Ако се отдръпна сега с цел да я предпазя, ще реши, че е заради това, че е девствена. Ако реша пък да остана с нея и да започнем връзка, се притеснявам тя да не съжали. Млада е, дори леко невинна и колкото и да съм поласкан, че имам шанс да съм й първия, се колебая. Ако не беше скапаната ми работа, не бих се поколебал изобщо, но сега се чудя дали трябва да съм с нея. Ще се радвам да разбера мнението на дамите по въпроса. Какво бихте искало вие на нейно място?[Още подобни истории тук]
4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
ivanela
ivanela
20.07.2016 15:42
Защо, не се ожените първо? Естествено, ако сте готови за това. След това ще отпаднат всички подозрения и притеснения от твоя и от нейна страна.
3
0
УшмиФка
УшмиФка
02.06.2016 16:43
Говори с нея. Обясни и го, нека тя реши. Ако ли не, не ти пречи да си с нея известно време (няколко месеца, година) без интимност. Ако я харесваш - ще я изчакаш.
7
0
iveto
iveto
28.05.2016 20:19
Девствените жени са евтини ?!!!! Твоето мнение е супер обидно. Тя иска сериозна връзка. Щом е на 22 значи търси правилния. И добре прави като се е пазила от боклуци като повечето. Признателна съм и и даже го ценя високо. Аз самата съм такава и просто знам защо тези момичета се пазят от секс до по - късна възраст.
10
2
Пламена
Пламена
25.05.2016 15:40
Бъди с нея, не само тя, но и ти си добър и умен човек. Тя би се притеснила от работата ти само и единствено ако ти наистина имаше интерес към тези жени. Аз мисля, че дори ще е поласкана, че въпреки възможностите които имаш, избираш само и единствено нея. Успех!

П.п. Рядко днес се срещат честни и свестни момичета на възраст около 20. Не я изпускай, ща съжаляваш.
4
1
Госпожа Иванова
Госпожа Иванова
23.05.2016 13:22
Младежо,първо да поясня че съм на 53 ,жена с два брака и майка на син и дъщеря ,на 20 годишни близнаци.Тоест имам достатъчно житейски опит.От,написаното от теб,ти никаде не спомена че се притесняваш че девойката ще я боли,че това е важна стъпка за нея.Просто си наблегнал че в работата имаш красиви жени.Ти всъщност искаш само да спиш с нея.
12
1
Всеки
Всеки
22.05.2016 17:56
”Работа ми е свързана с красиви жени„!Добре,ама ти можеш да срещнеш,всяка секунда от твоя живот красива жена!Според мен,ти си повърхностен и незрял!Защо,по добре не си признаеш ,че си е харесал!Привлякла те е,но не знаеш още от начало дали ти се пикае или ебе с нея..И,понеже като правиш секс с нея се обвързваш с нея да си и първия ,биеш отбой.Кой ,остава наранен?И,после се питате защо жените са кучко с вас? Нямало свесни жени!А,свесните кой ги цени!Да си девствен се оказва че е недостатък!Уай!
4
0
Анонимна
Анонимна
21.05.2016 14:21
Съжалявам ,миличък но моя коментар няма да бъде мил към теб.Защото ми писна да се убеждавам че мъжете в днешния свят сте путку. Понеже ,всеки ден чувам,че в днешния свят нямало свестни жени и че всички жени сме курви и златотърсачки.Намерете ли св ясна,,,ужас,тя е девствена.Тя,няма да е като порно актриса!И,веднага тичате при поредния парцал,защото тя ти го лапа без свян!И,какво излиза,не харесвате курви,а ма все при кривите тичате.Не,харесвате златотърсачите,ама и жена със стабилна работа и доходи не ви понася.Ако,беше дядо щеше да е щаслив че си и първия.И,щеше да направи така да си и единствения!Щеше да се старае да се превърне в принца н бял кон за нея!Това му липсва в днешния свят Мъже!
11
1